Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X
Post

Omger mig av fantastiska människor

Satt vid frukosten och blickade tillbaka på de jag mött under helgen. På bröllopsfesten i fredags träffade jag en drös härliga människor, hade roliga samtal och grät en skvätt när Moa’s son Max höll tal. Kärlek.

Igår skänkte jag mycket positiva tankar och tack till alla de funktionärer som jobbade runt Triathlon VM i Stockholm. Jag kollade in dem och deras engagemang lite extra och blev alldeles varm i kroppen. Ringde pappa. Ringde sonen. Bara för att höra deras röster och känna mig ytterligare tacksam.

Var sedan på helgens andra fest och fick nästan en lyckoklump i halsen av Susannes alla fina vänner. Lyssnade på folks universum, delade med mig av mitt. Blev så övervädligad och tog bilen hem rätt tidigt. Hem till Min Stora Kärlek som är förkyld och var ensam.

Tidigt i säng för att komma upp i tid – löpning med Åsa, en adept som har precis samma humor som jag – som springer en mil innan vi ska kuta långpass för att få ihop de 32 km jag skrivit på hennes schema.

Och precis här i frukosten läser jag detta. Gör det du också. Stanna upp en minut – ring samtalet, krama kramen och lev just idag.

Fin söndag på er!

 

 • Fina tankar och en fin söndag på dig med.

  Igår sa min systerson på fyra år: “Allt det här är underbart”. Efter att ätit middag hos mormor och morfar och var på väg hem i bilen.

  Och så är det. Tack för att du påminde om det också!

  Emma

  August 26, 2012

 • ja vad gör man inte för att göra om coachen säger… och vi hade i alla fall tur med vädret

  åsa

  August 26, 2012

 • Tacksamhet borde också jag visa lite oftare. Det är lätt att bara rusa på…

  camilla

  August 27, 2012

Leave a comment  

name*

email*

website

Submit comment