Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X
Post

De outtalade tävlingarna

På tjänsteresor tävlar jag mot tiden och ser hur många kilometer jag kan peta in trots tight schema. foto: privat

När jag började jogga/springa/löpa gjorde jag små tävlingar för mig själv under mina rundor. Det kunde vara att räkna hur många jag sprang om, och hur många som sprang om mig. Sen tävlade jag i att hålla jämn fart på min 3-milsrunda som var indelad i 6-kilometersvarv. Varje varv skulle gå i 34-36 min.

När jag sedan började umgås och träna med andra löpare blev jag plötsligt tävlad mot i tider. Jag och Tone var grymt jämna och vi vann typ varannan tävling på milen, halvmaran och maran. Tävling utan prestige – där båda var lika glada oavsett resultat. Mer som harar. Aldrig på träning, bara på tävling.

En gång tävlade jag mot Pertti på jogg.se om att vinna mest antal sprungna kilometer. Den historien är SÅ KUL! Och nu är jag här igen… Det skiljer 3 km från min klubbkamrat Patrik och mig på kommuntoppen när två dagar återstår. Jag borde vila inför tjejmilen, som jag ska springa för skojs- och välgörenhets skull, samtidigt som jag faktiskt KAN vinna kommuntoppstävlingen om jag lägger lite kilometer i benen i morgon…

Vad säger ni?

Kommunlistan Stockholm

Visa detaljerad lista

Namn   Totalt 2012  Augusti
1 Patrik Gylle Larsson 2104,5 km 385,1 km
2 Maria Thomsen 2130,4 km 382,5 km
 • Tjejmilen är ju som du säger för skoj, självklart måste du sikta på att toppa listan!!

  Wanja

  August 30, 2012

 • Tänka lite som “Jag deltar bara i tävlingar där jag har en chans att vinna”? hehe

  mia

  August 30, 2012

 • Självklart gör du en “superwoman” och springer tjejmilen 2 varv på samma nummerlapp! Sånt har du ju gjort förut!

  Olle

  August 30, 2012

 • men det hjälps ju inte – det är ju den 1 september och kommuntoppentävlingen pågår bara i augusti (för mig)

  mia

  August 30, 2012

 • klart du ska satsa på kommuntoppen….. Tjejmilen är ju for fun och den kommer du ju runt ändå!

  åsa

  August 30, 2012

 • förresten ser det ut som om dina löpdojor har höga kilklackar – det vore fancy :)

  åsa

  August 30, 2012

 • Äsch, du leder ju på totalen!

  Karin

  August 30, 2012

 • Såklart ska du köra fullt på båda! :)

  Lotta

  August 30, 2012

 • Ta det lugnt och satsa på tjejmilen ;-)

  gylle

  August 30, 2012

 • Säger som Lotta! Satsa på båda! Du tar dem alla!!

  mammaspring

  August 30, 2012

 • Svårt. Men jag röstar för vila inför tjejmilen:)

  Johanna

  August 30, 2012

Leave a comment  

name*

email*

website

Submit comment