Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X
Post

Nylöpskolad

20120615-170943.jpg

Idag körde Jonas och jag sista Löpskolan för ett företag. Varje fredaglunch i åtta veckor har de övat teknik, förbättrat löpsteg och lärt sig löprelaterad styrka. Jag hängde med idag trots att vi kört vartannat pass. Med ultratrötta ben fick jag lära mig lite nya saker. Bland annat att jag inte kickar in rumpmuskeln rätt, utan använder hamstring och rygg först. Fick tips på ett tremånadersprogram att lära om muskelminnet att kicka in rumpa, hamstring sedan rygg. Värt att testa!

När min dator och bloggen är överens igen ska jag ge er lite sköna styrketips med bilder!

 • Spännande, det ser jag fram emot

  Malin

  June 15, 2012

 • Jag ser också fram emot de där bilderna och tipsen!

  Ingmarie

  June 15, 2012

 • Det ser jag fram emot! Du är en sådan stor inspiration inom löpning för mig. Jag hade mitt första pass sedan Stockholm Marathon idag, och nu är jag SÅ sugen på att köra igång igen.
  Löpskolning ska jag absolut bli bättre på!
  Hoppas du njuter i Rom!!

  Malin

  June 16, 2012

 • Ska bara hitta någon som kan fota när jag visar dem… återkommer

  mia

  June 20, 2012

Leave a comment  

name*

email*

website

Submit comment